Dag 111 Legian - Reisverslag uit Legian, Indonesië van Robbert en Sacha - WaarBenJij.nu Dag 111 Legian - Reisverslag uit Legian, Indonesië van Robbert en Sacha - WaarBenJij.nu

Dag 111 Legian

Door: Robbert en Sacha

Blijf op de hoogte en volg Robbert en Sacha

01 Juli 2010 | Indonesië, Legian

Vanochtend dienen we uit te checken, er is geen kamer beschikbaar gekomen in het hotel. Tijdens het ontbijt zien we Koen en Vita langslopen en spreken met ze af om vanavond (hun laatste avond op Bali) een drankje te nemen in de Ku De Ta, een super lounge tent even ten noorden van Legian (in Seminyak).Voordat we naar ons nieuwe onderkomen vertrekken vragen we via internet nog een visum aan voor Australie. Het is even zoeken op internet, maar uiteindelijk vinden we de juiste site en vullen de benodigde gegevens in. Volgens de site worden we geadviseerd dit 2 weken van tevoren te doen, het kan dus even duren voordat we uitsluitsel krijgen. Ons nieuwe hotel is slechts 150 meter van het oude verwijderd, te voet overbruggen we deze “enorme” afstand. Ook het nieuwe hotel is een prettige verblijfplaats. We zijn echt even aan het bijkomen op Bali, we voelen wel dat we lang achter elkaar veel gereist hebben. We genieten van een rustpunt in de reis. De rest van de dag brengen we op het strand door waar 2 bedjes huren. Uiteraard zit er een parasol bij, zonder parasol fik je hier binnen een half uur weg.
Als we aan het eind van de dag genoeg bijgekleurd zijn lopen we terug naar het hotel, onderweg drinken we een lekker koel drankje bij een cafe-tje waar zo ook internet hebben. Tot onze grote verbazing hebben we al een e-mail terug van de immigratiedienst van Australie en het is goed nieuws; we mogen het land in. Morgen maar snel even naar wat mogelijkheden voor tickets kijken, hoe eerder we boeken, hoe goedkoper we vliegen.
Na het diner komen lopen we terug naar het hotel en vertrekken we om half 9 richting de Ku De Ta. We houden een taxi aan, maar die vraagt 100.000 Rupiah, veel te veel. De volgende wil wel op de meter rijden en de schade blijft bij aankomst maar 20.000 te zijn. Het is werkelijk een fantastische plek om te zijn. We genieten van een bovenbudgetair drankje en genieten van het uitzicht op de door lampen verlichte zee.

Geen foto’s vandaag.