Dag 194 Wellington
Door: Robbert en Sacha
Blijf op de hoogte en volg Robbert en Sacha
22 September 2010 | Nieuw Zeeland, Wellington
Op het 6 uur journaal zien we dat we qua weer met onze neus in de boter vallen (NOT). Na de verschrikkelijke regen van de afgelopen dagen komt er nu een uitzonderlijk koude front voor de tijd van het jaar vanuit het zuidpoolgebied. Er valt zelf sneeuw op het Noorder Eiland, dat is bijzonder ongebruikelijk voor de tijd van het jaar. Wij klagen over de lage temperaturen, maar de schaaphouders hebben het nog veel zwaarder hier. We zien beelden van boeren die 30 % van de lammetjes die dit jaar zijn geboren zijn verloren, simpelweg omdat het zo verschrikkelijk koud is voor de tijd van het jaar. We besluiten morgen toch de boot naar het zuidereiland te nemen en totdat het weer beter word, binnen te overnachten. We hebben simpelweg niet de uitrusting om met nachtvorst te kamperen.
22 September 2010 - 07:29
Nr. 12:
Hmmm, vervelend om te lezen van Sacha. Ik hoop dat ze snel opknapt.
Ik zal dan maar niet zeggen dat wij hier enkele mooie nazomerdagen tegemoet gaan. De korte broek kan weer uit de kast. Oeps, doe ik het toch!
De foto's van NZ zijn erg mooi. Nu weet ik zeker dat we er alsnog een x naar toe gaan.
groet,
Nr. 12 -
22 September 2010 - 09:40
Angélique:
Hoi Sacha en Robbert, ben blij om te lezen dat het inmiddels al ietsje beter met Sacha gaat. Wel jammer dat jullie zulk slecht weer treffen in Nieuw Zeeland. Hopelijk is het Zuidereiland de moeite van het bekijken waard.
Doe het rustig aan en liefs van Angélique mede namens Laura en Gino. -
22 September 2010 - 19:06
Sabine:
Balen dat Sacha ziek is, maar blij dat het weer iets beter gaat. Hopelijk knapt ze snel op. Hoop voor jullie dat het niet al te koud gaat worden. Zijn weer mooie foto's die jullie gemaakt hebben. -
22 September 2010 - 20:53
Lisette:
Beterschap sas. Hoop dat je gauw weer 100% fit bent. Zodat jullie je reis weer kunnen voortzetten. Groetjes Lisette.