Dag 185 Sydney
Door: Robbert en Sacha
Blijf op de hoogte en volg Robbert en Sacha
18 September 2010 | Australië, Sydney
Als we weer terug zijn in het hotel zijn, doen we nog even de was de wasserij, zodat alle kleding die we morgen meenemen schoon is en we de komende week ons daar geen zorgen om hoeven te maken. Na de Lonely Planet van Indonesie maanden lang te hebben meegesleept, is het tijd om afscheid te nemen. We sturen deze, samen met de reisgids van Australie, terug naar Nederland. Als we het volhouden hebben we straks de reisgidsen van alle landen waar we zijn geweest.
Het inpakken van de tas gaat bijzonder moeizaam. Het past allemaal maar net en hopelijk hebben we niet teveel overgewicht door onze fleecetruien en spijkerbroeken. We hebben deze kledingstukken nog 1 land nodig, na Nieuw Zeeland kunnen we ze weggooien /weggeven omdat de zomer hier dan begint op het zuidelijk halfrond. We hebben verschrikkelijk veel zin in ons nieuwe avontuur naar het oosten.
’s Avonds eten we bij een Thais restaurantje een goedkope maar erg lekkere maaltijd. Daarna gaan we terug naar de kamer om te relaxen en de tas nog verder in te pakken. We gaan vandaag op tijd naar bed want morgen gaat de wekker (ongebruikelijk) vroeg.
Geen foto’s de laatste dag in Australië