Kerstwensen - Reisverslag uit Havana, Cuba van Robbert en Sacha - WaarBenJij.nu Kerstwensen - Reisverslag uit Havana, Cuba van Robbert en Sacha - WaarBenJij.nu

Kerstwensen

Door: RobbertenSacha

Blijf op de hoogte en volg Robbert en Sacha

25 December 2010 | Cuba, Havana

Hallo allemaal,

Via deze weg willen we iedereen fijne feestdagen toewensen!

We zitten nu op Cuba en hebben beperkt internet. Alles gaat goed, maar de verslagen zullen moeten wachten tot we in Mexico zijn (13 januari). Tot dan geldt: geen nieuws is goed nieuws!

Robbert en Sacha

• 25 December 2010 - 19:27

Brasemstraat 8:

Hele fijne kerstdagen toegewenst en een knallend 2011!

Liefs, Iwan,Mathilda,Isabel&Norah

• 30 December 2010 - 00:49

Daniel:

Hoi Sacha (en Robbert natuurlijk), Ik zat wat te neuzen op de waarbenjij site en daar kwam ik jou zo maar tegen, klasgenootje van het Wessel Gansfort College. Ik heb al aardig wat verslagen gelezen en jullie schrijven leuk, het leest makkelijk weg. Super dat jullie zoiets doen. Gelijk hebben jullie. Ik zit wat meer aan huis gekluisterd met drie dochters en een vrouw, tel daarbij de aanschaf van een huis van type bouwval bij op en dan kom je de komende jaren niet veel verder dan het dorp waar wij wonen.

Ik zal regelmatig eens kijken op jullie site om te zien waar jullie zijn en wat jullie allemaal meegemaakt hebben! Alvast een goed, gelukkig en veilig 2011. Tot wanneer zijn jullie op pad?

groeten van je oud klasgenootje,

Daniel