Dag 322 Panajachel
Door: RobbertenSacha
Blijf op de hoogte en volg Robbert en Sacha
27 Januari 2011 | Guatemala, Panajachel
Na het ontbijt in het hotel lopen we naar het meer waar we net als gisterenavond van het fantastische uitzicht op lake Atitlan genieten. We zijn een van de weinige toeristen. De dagjesmensen zijn er waarschijnlijk nog niet en dat betekent dat we voor alle straatverkopers en middle-men interessant zijn. In een half uur wordt ons zeker 50 maal vervoer over het meer aangeboden en kunnen we een kast vol sjaaltjes aanschaffen. Prettig van de (meeste) mensen hier is dat ze redelijk snel stoppen met de verkoop, wanneer je aangeeft niet geïnteresseerd te zijn. Toon je echter enige vorm van interesse, dan heb je een nieuwe vriend voor de komende 30 minuten. ’s Middags eet Robbert bij een straatstalletje een paar tortilla’s, een feestje. Wel wat moeilijk eten, ze gooien hier niet te weinig ingredienten op de mini maisschijfjes. Na de lunch nemen we een tuk tuk naar een nature reserve waar we spidermonkeys (slingeraapjes) en coati (witsnuitneusbeer, bestaat echt) zien. Verder valt het wat tegen; onderhoud is hier een onbekend woord, af en toe moeten we echt naar het pad zoeken. De vlinders in de vlindertuin waren vandaag helaas ook niet thuis. De rest van de dag wandelen we nog wat rond in het dorp en doen het rustig aan.
Foto’s: www.flickr.com/photos /robbertensacha
07 Februari 2011 - 11:59
Maris En Henk:
Nu heeft jullie quizje op face book geen waarde meer als je het verklapt natuurlijk. hahah
Gr maris