Dag 299 Playa del Carmen - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Robbert en Sacha - WaarBenJij.nu Dag 299 Playa del Carmen - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Robbert en Sacha - WaarBenJij.nu

Dag 299 Playa del Carmen

Door: RobbertenSacha

Blijf op de hoogte en volg Robbert en Sacha

04 Januari 2011 | Mexico, Playa del Carmen

Sacha slaapt vannacht helaas niet zo best, ze is nog altijd wat grieperig. Vooral de verkoudheid blijft erg vervellend. Doordat we hier weer in een ontwikkeld land zitten is er overal airconditioning, niet echt bevordelijk voor je gezondheid. Zodra je ergens naar binnen loopt is het alsof je in een vriezer stapt. Als je vervolgens weer naar buiten gaat lijkt het alsof je een bak warm water over je heen gegooid krijgt. We hadden gisteren al besloten een ‘echte’ rustdag te houden en lekker met een boek op het strand door te brengen.
We ondernemen vandaag dus niet zoveel en kunnen dus weinig tot niets melden over vandaag. Oja het weer; stralend blauwe lucht, zo’n 28 graden en een licht briesje vanaf zee. Over de zee kunnen we wel iets vertellen: die is hier azurblauw. Morgen maken we even een foto….tot morgen