Dag 171 Seal Rocks (Yagon camping area) – Belmont - Reisverslag uit Belmont, Australië van Robbert en Sacha - WaarBenJij.nu Dag 171 Seal Rocks (Yagon camping area) – Belmont - Reisverslag uit Belmont, Australië van Robbert en Sacha - WaarBenJij.nu

Dag 171 Seal Rocks (Yagon camping area) – Belmont

Door: Robbert en Sacha

Blijf op de hoogte en volg Robbert en Sacha

30 Augustus 2010 | Australië, Belmont

BRRR…. weer frisjes vanacht. We worden verkleumd wakker en starten vrijwel direct de auto en zetten de verwarming aan. 20 Minuten later, hobbelen we over de gatenkaas die de weg moet voorstellen en rijden dan de poort van het nationale park uit. Geen ranger, geen overnachtingskosten. Tegen een uur of 9 bereiken we de Pacific Highway en gaan linksaf riching Sydney. Op de borden lezen we dat onze eindbestemming hier nog geen 250 kilometer rijden is. We zouden er vandaag kunnen komen. We besluiten rustig aan te doen en bij Newcastle een kijkje te nemen nadat we onderweg in een klein plaatjes hebben ontbeten. Tegen het middaguur bereiken we Newcastle en nog geen kwartier later rijden we de stad alweer uit. Triest, troosteloos, ongezellig en geen camping in dichtbij. We nemen de kustweg die parallel loopt aan de Pacific Highway en komen na 20 kilometer in Belmont aan. Een klein plaatsje aan een binnenmeer net achter de duinen. Prima om de dag door te brengen met een boekje en een hapje en een sapje. In het begin van de middag verdwijnt de zon achter de wolken. Gelukkig is het van korte duur want wij vinden nog steeds dat je overdag niet in je trui dient rond te lopen. Lokalen dragen af en toe zelfs mutsen en winterjassen, wij houden vol; de zon schijnt, dus lopen we in T-shirt en korte broek.
Na het avondeten wordt het weer vroeg frisjes en verdwijnen we op tijd weer in ons busje. Vandaag niet zoveel beleefd, morgen op naar Sydney.

Zonsondergang

• 30 Augustus 2010 - 17:25

Dennis Kempers:

Jullie boffen de laatste dagen maar met jullie gratis overnachtingen, en zo als echte Hollanders het beaamd; ons bun zuunig. Jullie touren er heel wat af daar in Australie.

• 30 Augustus 2010 - 20:30

Lisette:

Wat een super mooie zonsondergang. En nu op naar Sydney. Op weg naar de shoppingmalls. Sas kan jij je slag slaan!!hahha.(Als het budget het toelaat!!!)Groetjes Lisette

• 31 Augustus 2010 - 20:15

Sabine:

Ben weer helemaal bijgelezen na mijn eigen vakantie. Zo te lezen hebben jullie de sport van ranger ontlopen = gratis overnachten al aardig onder de knie. Ook hebben jullie een heel aantal ansichtkaart foto's gemaakt. Erg mooi om te zien en dan natuurlijk nog de beesten die jullie tegen komen. Erg leuk om te lezen en te bekijken. Veel plezier tijdens jullie reis