Dag 205 Queenstown (Arrowtown)
Door: Robbert en Sacha
Blijf op de hoogte en volg Robbert en Sacha
04 Oktober 2010 | Nieuw Zeeland, Queenstown
Nadat we ’s middags bij onze kamer hebben geluncht lopen we Queenstown in om te kijken welke films er vanavond draaien. Onderweg komen we nog een ‘wereldberoemd’ hamburger tentje tegen, nee geen McDonalds of Burger King, maar Fergburger. Hier serveren ze een enorme hamburger ( diameter 15 cm ) die met allerlei verse toeters en bellen opgeleukt kan worden. We besluiten vanavond niet moeilijk te doen en wagen een poging zo’n enorme schijf als avondeten naar binnen te werken. Gelukkig hebben we voor de standaarduitvoering gekozen, we krijgen hem net naar binnen. Er zijn ook liefhebbers die aan onze ‘afgeslankte’ versie niet voldoende hebben en deze opleuken met dubbel gouda of ander vullend materiaal. We zitten aan de bar te eten in zien in de drie kwartier die we hier doorbrengen zeker 100 burgers over de toonbank gaan. Het is werkelijk een gekkenhuis, een goed teken.
’s Avonds kijken we in een iniminie bioscoop naar de film Wall Street, aardig maar niet geweldig. Hadden liever een meer pakkende film gezien.
Na het bioscoopbezoek duiken we lekker het bed in, morgen betijds op en richting de gletsjers.