Dag 266 Sucre - Reisverslag uit Sucre, Bolivia van Robbert en Sacha - WaarBenJij.nu Dag 266 Sucre - Reisverslag uit Sucre, Bolivia van Robbert en Sacha - WaarBenJij.nu

Dag 266 Sucre

Door: robbertensacha

Blijf op de hoogte en volg Robbert en Sacha

05 December 2010 | Bolivia, Sucre

Weinig te melden vandaag. Doordat we een dag of 10 zonder internet hebben gezeten hebben we een behoorlijke achterstand met het uploaden van foto’s en verslagen. In het Nederlandse cafe Florin zetten we de verslagen op de site en proberen we de foto’s op flickr te zetten. De verbindingen in Bolivia zijn echter dermate traag dat na een halve dag op het terras te hebben gezeten nog altijd niet alle foto’s online staan. Gisteren hebben we hier de bitterballen geproefd en vandaag proberen we de Bosche Bollen. Duidelijke beter gelukt dan de zelfgemaakte bitterballen. Na de internetsessie van een paar uur lopen we nog een rondje door de stad. Omdat we bijna de hele dag in de Nederlandse kroeg hebben doorgebracht vinden we het prima om ’s avonds Frans te eten bij La Taverne. Iets duurder dan gemiddeld maar duidelijk een Europese eigenaar; service is vlot en de kwaliteit prima.